Configureer hier uw tuinkas in 3D

Enkel beschikbaar voor desktop gebruik

Onze waarden

Buytenshuys is een bedrijf waar u als klant centraal staat. Wij vinden het belangrijk om goed contact met de mens te hebben en denken graag, oplossingsgericht mee. Er wordt niet snel ‘nee’ gezegd, wij werken veelal met maatwerk, er is bijna altijd een passende oplossing voor wat u zoekt. Buytenshuys is in vele markten thuis en heeft maar liefst 10 specialiteiten. Onze adviseurs zijn productexperts in hun specialisme, zij beschikken over veel kennis van ons diverse assortiment. Tevens bestaat de mogelijkheid tot advies op locatie. Conclusie: Gegarandeerd uitstekend advies.

Bent u op zoek naar maatwerk?

De 3D configurator van Janssens is een mooie tool om een goed beeld te krijgen bij de standaard mogelijkheden van Janssens. Heeft u echter een situatie die niet te configureren valt in deze 3D configurator? Laat het ons dan weten, wij denken namelijk graag met u mee in maatwerk. Wij kunnen vele kanten op, zo kunnen wij standaard kassen van Janssens vermaken tot een andere maat of vorm maar ook kunnen wij vanuit losse profielen een eigen ontwerp maken. Dit alles maken wij visueel voor u d.m.v. onze 3D tekenpakketten. Samen met u komen wij tot een passend model, specifiek aan uw wensen.

Tuinkas

Opzoek naar een tuinkas? Bij Buytenshuys bent u aan het juiste tuinkas adres. Wij hebben een groot assortiment aan tuinkassen, de tuinkas komt in veel verschillende soorten en maten. Waar let u op bij de aanschaf van een tuinkas? Een tuinkas met hoge kwaliteit, een tuinkas waar u vele jaren in kan kweken, een tuinkas met allure of een maatwerk tuinkas. Welke ideeën u ook heeft, wij proberen u te voorzien in deze tuinkas wens.

Volg ons

Een afspraak maken? Wij nodigen u graag uit voor een adviesgesprek.


Bekijk hier onze openingstijden